Programma

 

 

Programma Welkom thuis ééndaagse retraite festival:

alle sessies & workshops

Hoe werkt Welkom thuis?

Je koopt een ticket. Met dit ticket ben je vrij om aan alle aangeboden sessies & workshops mee te doen. Je kunt je ter plekke inschrijven voor een bepaalde activiteit. Geen gedoe dus, geen extra kosten. Plan je het een beetje goed, dan kun je aan 4 á 5 sessies meedoen deze prachtige dag.

SOUL MARKET – GRATIS
Onze Soul market is gratis te bezoeken 😃 Hier struin je door de mooiste producten die ook nog eens ambachtelijk en goed voor onze moeder aarde is 🤍 Geïnteresseerd in de sessies en workshops maar wil je nog geen ticket kopen? Op de Soul market vind je ook een informatie kraam waar je info over alle sessies en workshops kunt krijgen 😊

Timetable programma Welkom thuis festival Leeuwarden

Zaterdag 20 april 2024, Leeuwarden

Timetable-Welkom-thuis-20-april-2024
Welkom-thuis-festival-leap

LEAP | Lifeforce Energy Awakening Process

Lara Jeanne de Vries Samen de Praktijk @samendepraktijk, www.samendepraktijk.nl

Tijdens deze energie transmissie begeleid ik jou door jouw systeem te activeren.

LEAP levert een hele speciale behulpzame bijdrage wanneer je kiest voor een natuurlijk helingsproces. Het is een veilige duurzame en krachtige transformerende ontwakening naar jouw ware authentieke zelf. It’s beyond the minds understanding hoe krachtig dit is. Naast dat je levensenergie actief is tijdens de sessie is het proces na het ervaren van de sessie nog steeds actief.

Zie ik jou op de mat? Liefs Lara!

Lees meer over Lara en de LEAP

Al op jonge leeftijd was ik actief met intuïtief leven. Op mijn 16e maakte ik kennis met energetische hypnose en energetisch reinigen.

In 2021 kon ik mijzelf één van de jongste hypnose therapeuten van NL en BE noemen.

Door middel van Human Design en extra verdiepingen binnen de hypnose therapie heb ik mij nog meer mogen verdiepen.

Leeftijd vind ik niet van belang. Ervaring, kennis, methode en echt voelen wel. Als opgeleid cacao ceremonie leider (medicine woman) verspreid ik mijn liefde voor dit heilige plant medicijn.

Ik houd van ontwikkelen, kennis vergroten en hiermee persoonlijk en professioneel te groeien zodat ik mensen nog beter kan begeleiden en ondersteunen in hun journey.

Als opgeleid Lifeforce Energy Awakening Process Facilitator (LEAP) heb ik nog meer verdieping in mijzelf en mijn holistische energetische werkwijze gekregen. Een energetisch transformerend helingsproces verspreid ik met veel liefde en passie.

LEAP op Welkom thuis

Tijdens dit supertoffe evenement faciliteer ik twee LEAP-sessies van een uur. Neem een duik in deze introductie tot LEAP om kennis te maken met deze krachtige energie transmissie op de mat.

Het gaat om jouw eigen levensenergie.

Het is een directe overdracht van levensenergie die een diep ontwakingsproces in je activeert ook wel bekend als Kundalini Activation. Het is een prachtige methode die de opening van de Kundalini Shakti initieert en ondersteunt. Door middel van muziek, energiewerk en aanraking (drukpunten) ervaar je de sessie.

Morris-Welkom-Thuis-Leeuwarden-Handpan-workshop
Morris-Welkom-Thuis-Festival-Leeuwarden

Handpan concert én workshop

Morris Weijers neemt je mee in de wereld van de handpan. Ervaar de magische heling van de prachtige klanken. Zelf leren handpan spelen? Ook dat kan! Morris leert je graag hoe na het concert en een fijne ademoefening.

Morris Weijers zal op het welkom thuis festival 2 handpan optredens geven, met een korte geleide ademsessie. Aansluitend aan het concert en de ademsessie geeft hij een korte handpan workshop voor degene die graag dit bijzondere instrument willen bespelen en willen ervaren. Heb je zelf een handpan? Super! Neem deze mee en leer nieuwe ritmes en technieken van Morris.

De handpan is een nog vrij nieuw instrument (20 jaar geleden ontworpen) dat de laatste jaren steeds vaker gebruikt wordt bij allerlei diverse trainingen en workshops. Waaronder bij Yoga, ademsessies, cacao ceremonies, zweethutten en ijsbaden.

De rustgevende en zuivere klanken van de handpan geven een dieper gevoel van ontspanning en verbinding in onszelf, en wordt vaak geassocieerd met de kracht en helende effecten van de duizenden jaren oude klankschalen afkomstig uit Nepal.

Over Morris Weijers

Al ruim 12 jaar bespeelt Morris de handpan. Hij is daarnaast al jarenlang actief als Yoga docent, (yoga opleiding van Ron van der Post) en heeft zich ontwikkeld en verdiept in de heilzame werkingen van fysieke oefeningen (Asana’s) alsook in de energetische werking van diverse ademhaling- en meditatie technieken (Pranayama). In 2017 heeft hij een cursus en training gevolgd bij een gediplomeerde trainer van Wim Hof en sindsdien is hij iedere winter te vinden in het koude water. Op Welkom Thuis zal Morris bij de ademsessies van Joska – als voorbereiding op de ijsbaden- op zijn handpan spelen hierin te begeleiden.

Meer info?

Kijk op de website www.morrisweijers.nl om voor meer informatie en voor het volgen van handpan workshops/ handpan optredens op andere festivals en voor sound healing concerten met andere muzikanten.

Yoga-met-Joska-ademwerk-leeuwarden-Breathwork-friesland-welkom-thuis-festival-leeuwarden

Ademreis

Joska Marrit – Welkom thuis festival – Yoga met Joska – Koude-training – Ademwerk – Workshops – Retraites

Over Joska Marrit

Joska is organisator van het Welkom Thuis festival en begeleidt het ademwerk door een mooie ademreis te faciliteren.

Ademwerk is een krachtige holistische methode om van zeer uiteenlopende klachten af te komen. Vaak is ademwerk gericht op het loslaten van spanningen en het bevorderen van algehele ontspanning. Ademwerk kan ook helpen om emotionele en mentale blokkades op te lossen die ons in de weg kunnen staan om te groeien en ons volledige potentieel te bereiken.

Op Welkom thuis begeleid ik je met een krachtige, zuurstofverrijkende – en op dieper gelegen lagen helende –  ademhalingsoefening.

De ademhalingsoefening activeert je lichaam en geest. Je gebruikt je volledige longcapaciteit en brengt je zuurstofsaturatie naar wel 100%. Nadien voel je je helder, alert, ontspannen en helemaal ready to go (into the icebath)!

Meer over ademwerk & Joska

Door anders te leren ademen, of mee te gaan op ademreis, kunnen trauma’s worden verzacht. Negatieve ervaringen – opgeslagen in het lichaam – kunnen omhoog komen in de veilige setting tijdens de ademcaching. Doordat je de situatie nu onder controle hebt, kun je reageren zoals je in het verleden in die situatie had willen reageren. Of je kunt het gevoel er laten zijn en door je heen laten stromen. Hierdoor kan je jezelf helen. Ik help jou daar graag bij.

Joska:

”Vanuit mijn continue gedrevenheid en passie om mensen te laten groeien, bied ik platformen waarbij ik mensen uitnodig dichterbij zichzelf te komen.

Ik help onder andere ontspannen, minder stress ervaren, meer ruimte krijgen (in lichaam en geest), de gezondheid boosten, angsten overwinnen, (zelf)vertrouwen vergroten of (her)vinden, blijvende veranderingen aanbrengen in leefstijl en denkpatronen.

Als tools gebruik ik hiervoor yoga, koude-training en ademwerk. Kenmerkend voor mijn manier van lesgeven zijn mijn rustgevende stem die je meeneemt op (een innerlijke) reis, de zachte begeleiding die ik met mijn handen bied en mijn observatie- en invoelvermogen; heldere intuïtie, gecombineerd met mijn psychologische achtergrond.

Op het Welkom thuis festival komt alles samen ❤️”

Yoga met Joska op Instagram

Welkom-thuis-festival-Geertje-ijsbad-leeuwarden

IJSBAD 16+

Geertje Wildeboer – Wildstory

“Hey! Ik ben Geertje Wildeboer.

Owner & founder van Wildstory.nl, opgeleid door Joska als koude trainer. Op het Welkom thuis festival begeleid ik je op zachte wijze het ijsbad in.

Lees meer

De afgelopen jaren is mijn fascinatie voor de kou ontstaan omdat het voor mij als een krachtige tool heeft gewerkt om uit het hoofd te komen en meer in contact te staan met mijn lichaam en mijn innerlijke vuur weer aan te wakkeren.

Ik was benieuwd naar meer welke voordelen kan de kou mij nog meer bieden? Eenmaal een workshop bij Joska te hebben gevolgd, was ik razend enthousiast over de bijbehorende ademhaling en hoe ze me meer verdieping en ontspanning in de kou heeft geleerd. Ik wist het zeker… Ik wil meer mensen de magie van de kou laten ervaren.

Inmiddels heb ik een hele fijne samenwerking met Joska waar ik mega dankbaar voor ben. Onze samenwerking helpt me om steeds meer het pad te bewandelen waarop ik mensen mag helpen en waar ik zelf ook zoveel energie van krijg.

Naast de kou heb ik een grote liefde voor het maken van lekker en (h)eerlijk eten. Ik vind het hierbij belangrijk zoveel mogelijk met seizoensgebonden en lokale producten te koken. Ook voeg ik aan mijn recepten ingrediënten toe die ik tijdens het wildplukken tegenkom. Een ontzettend leuke ontdekkingsreis elke keer weer.

De natuur van Friesland is zo mooi. Een picknick nodigt uit om de verbinding, gezelligheid en mooie verhalen en tijd te delen. Tip! Ga eens picknicken in combinatie met een heerlijke duik in het natuurwater. Een fantastische ervaring kan ik je vertellen!

Benieuwd naar meer?

Je kunt me altijd bellen 0636329474

Wildstory op Instagram

Extra nodig ijsbad ivm veiligheid

Het IJSBAD in? -> Inschrijving verplicht

Veiligheid

Om jouw veiligheid in het ijsbad te kunnen garanderen tref je hier een vragenlijst aan om inzicht te krijgen in je (medische) gezondheidstoestand. Niet om je af te schrikken maar er zijn een aantal contra indicaties voor koude training waarmee we rekening moeten houden. Deze contra indicaties zijn niet in alle gevallen gevaarlijk maar ik moet er wel van op de hoogte zijn om er rekening mee te kunnen houden.

Contra-indicaties waarmee je niet bij ons in het ijsbad kan:

  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Syndroom van Raynaud type 2
  • Burn-out of ernstige vermoeidheidsklachten

Ademwerk – ijsbad – opwarmethode

Aan alle activiteiten van dit event kan los van elkaar worden deelgenomen, behalve aan de ijsbadactiviteit. Om de ijsbadervaring optimaal te maken, neem je eerst deel aan het onderdeel ademwerk en na het bad kies je voor een van de opwarmmethoden. Goed opwarmen is noodzakelijk.

Na de aankoop van je ticket, krijg je de inschrijflijst voor het ijsbad.

Gerrie-Koude-trainer-Welkom-Thuis-Festival-Leeuwarden

IJSBAD 16+

Gerrie Schnoing – Ademcoach, Koudetrainer, Plant meds, Inspirator

Gerrie is op Welkom Thuis om je te begeleiden bij het ijsbad.

Daarnaast is hij ook bij het ademwerk te vinden. Hier zal hij je met mooi ademwerk rust, aandacht en liefde voor jezelf brengen. Je gaat weer eens echt voelen wie je bent en wat je lichaam jou te vertellen heeft. 

Lees Gerrie's verhaal & achtergrond

Meer dan tien jaar geleden heb ik van Wim Hof zijn methode geleerd en heb ik kennis gemaakt met de kracht van Koude en ademhaling. Later heb ik de opleiding tot ademcoach afgerond om nog meer facetten van de ademhaling te leren kennen.

Maar daarna is het pas begonnen en ben ik gegroeid in het zijn. Door aan te voelen en vanuit mijn onderbewustzijn en intuïtie te handelen heb ik geleerd dat ik geen coach ben maar dat ik mensen mee mag nemen op hun pad van zelfheling. Mijn doel is dan ook om je inzichten te geven waarmee je jezelf sterker maakt, blokkades en weerstanden opruimt, liefde voor jezelf creëert en je volle potentie en energie gaat benutten!

Want alles wat je vanuit liefde voor jezelf doet zal groeien!

Jelmar-welkom-thuis

IJSBAD 16+

Jelmar Schotanus

Mijn naam is Jelmar Schotanus, en ik ben verheugd om hier vandaag te zijn als jouw gids naar het ontwaken van verborgen kracht. Als holistisch lifestyle coach met meer dan tien jaar ervaring in koude blootstelling, sta ik klaar om je te begeleiden door een van de meest uitdagende maar transformerende ervaringen: het ijsbad.

Stap uit je comfortzone en omarm de verfrissende kracht van het ijsbad, onder mijn deskundige begeleiding. Samen zullen we de grenzen verleggen, angsten overwinnen en diep in onszelf duiken om onze innerlijke kracht te ontdekken en te versterken.

Dus kom langs, doe mee en laat jezelf verrassen door de potentie die in jou sluimert. Ik kijk ernaar uit om samen met jou deze reis te maken en je te helpen jouw ware kracht te ontdekken.

Extra nodig ijsbad ivm veiligheid

Het IJSBAD in? -> Inschrijving verplicht

Veiligheid

Om jouw veiligheid in het ijsbad te kunnen garanderen tref je hier een vragenlijst aan om inzicht te krijgen in je (medische) gezondheidstoestand. Niet om je af te schrikken maar er zijn een aantal contra indicaties voor koude training waarmee we rekening moeten houden. Deze contra indicaties zijn niet in alle gevallen gevaarlijk maar ik moet er wel van op de hoogte zijn om er rekening mee te kunnen houden.

Contra-indicaties waarmee je niet bij ons in het ijsbad kan:

  • Zwangerschap
  • Epilepsie
  • Syndroom van Raynaud type 2
  • Burn-out of ernstige vermoeidheidsklachten

Ademwerk – ijsbad – opwarmethode

Aan alle activiteiten van dit event kan los van elkaar worden deelgenomen, behalve aan de ijsbadactiviteit. Om de ijsbadervaring optimaal te maken, neem je eerst deel aan het onderdeel ademwerk en na het bad kies je voor een van de opwarmmethoden. Goed opwarmen is noodzakelijk.

Na de aankoop van je ticket, krijg je de inschrijflijst voor het ijsbad.

Welkom-thuis-festival-Jorn

Opwarmen na het ijsbad

Jorn – Personal trainer Personal Plaza

Hi! Ik ben Jorn, insta: jorn_leefstijl. Personal trainer bij Personal Plaza (in de kelder van het hotel Post Plaza). Naast dat ik me bezig houd met voeding en sport, vind ik alle aspecten van een gezonde leefstijl en welzijn interessant. Aspecten die tijdens deze dag allemaal aan bod komen.

Ik ga je helpen om met het heerlijke gevoel dat je ervaart als je uit een ijsbad komt, weer op te warmen. Ik doe dit zelf ook vaak en weet dus wat het je kan brengen.

Ik maak graag een praatje en weet goede tips te geven op het gebied van leefstijl. Wil je me langere tijd volgen? Dat kan op mijn Instagram- pagina. Ik kijk er naar uit om met jou de verbinding aan te gaan.

Pim-Welkom-thuis-festival

Dance flow yoga workshop

Pim Steemers

Een fijne combinatie van moderne dans en yoga. Moderne dans is een dansstijl die wordt gekenmerkt door losse en vloeiende bewegingen waarbij -net als in de Yoga- veel gebruik wordt gemaakt van de ademhaling. Tijdens de Dance Flow Yoga gaan we houdingen uit de yoga aan elkaar verbinden door middel van vloeiende dansbewegingen. Zowel staande houdingen als bewegingen op de grond. De statische houdingen worden omgevormd tot een echte bewegingsflow. We volgen het ritme van de muziek en onze ademhaling. Door de oefeningen rustig te herhalen is er genoeg tijd en ruimte om de bewegingen ‘eigen’ te maken, waardoor je minder hoeft na te denken over de bewegingen: Zo ontstaat de flow en dans je niet meer met je hoofd, maar met je hart.

Moderne dans kent zowel rustige als energieke kanten. Maar wees gerust: voor deze workshop is géén danservaring vereist.

Lees hier over Pim zijn achtergrond en hoe de workshop is ontstaan

Pim is al zijn hele leven bezig met dans en allerlei verschillende vormen van kunst. Het mooiste vindt hij om dans met andere kunstvormen te combineren. Momenteel geeft lessen in moderne dans en theaterdans en is veel bezig met het maken van choreografie. 

Sinds hij vijf jaar geleden is begonnen met het volgen van yogalessen, voelde hij gelijk een verbinding met dans. Een vanzelfsprekendheid waar hij iets mee moest doen. Al snel begon hij elementen uit yoga te integreren in zijn danslessen. Daarna werd het tijd voor een volgende stap, deze twee dingen écht met elkaar combineren. Dance Flow Yoga is daaruit ontstaan.

Welkom-thuis-festival-Adinda-

Mindfulness meditatie

Adinda | Indigoddess | Reconnect en leef vanuit jouw ziel

Hi! Mijn naam is Adinda en ik ben founder van Indigoddess.

Als kind kom je hier op aarde met een zielsverlangen, bepaalde helderheid en wijsheid. De wereld wijst dit af of er is een angst om afgewezen te worden, dus ga je je aanpassen aan de omgeving en de maatstaven van de maatschappij. Als een soort ‘survival mode’, bang om anders gevonden te worden en buiten de hokjes te vallen. Je gaat je authentieke zelf verstoppen achter een masker.

Mijn missie is om je te helpen verbinden met jouw zielsessentie om vanuit daar te leven. Samen pellen we de laagjes van conditionering af om terug te komen bij jouw authentieke zelf. Hiervoor gebruik ik tools, zoals spirituele astrologie, tarot, mindfulness, compassie, Acceptance and Commitment Therapy en reiki.

Excentriekelingen, weirdo’s, mensen die niet passen in hokjes of anders denken: laat jezelf aan de wereld zien! De wereld wordt er mooier van als we onze ‘true colors’ laten zien en omarmen wie we écht zijn.

Indigoddess op Welkom Thuis & contact info

Tijdens het Welkom Thuis festival geef ik twee mindfulness meditaties. Mindfulness is een manier om bij jezelf in te checken, uit je hoofd te komen en je te verbinden met het lichaam. Ik ben dol op graven in de diepte, op zoek naar de wijsheid in onszelf en ben er van overtuigd dat ons lichaam dit bevat, misschien wel meer dan het brein in ons hoofd.

Kom jij deze voordelen ervaren op het Welkom Thuis festival? Ik hoop je daar te zien!

Meer informatie vind je op mijn instagram pagina @inner.indigoddess of op indigoddess.nl.

Programma-Welkom-thuis-Yvonne-Mangooz

Collage van de Ziel workshop

Yvonne Kuperus – Beeldend kleurcoach – Mangooz

Schuif aan voor een creatieve workshop waarin jij op eenvoudige wijze contact maakt met jouw intuïtie.

Blader door tijdschriften en zoek afbeeldingen waar jij je toe aangetrokken voelt. Knip de afbeeldingen uit en plak ze op. Creëer hiermee jouw persoonlijke collage en krijg meer inzicht in jezelf.

* Een collage van de ziel is een beeld gekoppeld aan een persoonlijk thema en geeft jou inzicht in hetgeen nu gezien en gehoord mag worden.*

Meer info: www.mangooz.nl

Dit is Yvonne! Maak alvast kennis met haar door hierop te klikken

Hoi! Ik ben Yvonne Kuperus, en als beeldend kleurcoach werk ik met kleur en creativiteit. Een magische combinatie. Want soms voel je wel van alles, maar krijg je niet echt onder woorden. Heb je geen taal voor alle gedachten in je hoofd.

Hiervoor heb ik een geweldige manier gevonden: het werken met verschillende creatieve materialen. Door met mijn handen te werken en het materiaal te voelen ontstaan via de kleuren en de vormen elke keer als vanzelf een beeld waarmee ik mijn verhaal wel kan vertellen. Voorbij de twijfels en onzekerheden, ruimte makend voor passies en verlangens.

Beeldende kleurcoaching nodigt jou uit om uit je hoofd te stappen en in je lijf te landen. Weg met die eindeloze gedachten. Kleur en creativiteit bied jou deze mogelijkheid.

Cassandra-Yin-Yoga-Welkom-Thuis-Festival-Leeuwarden

Yin yoga

Cassandra Woudstra – Heel jezelf zijn

Met liefde nodig ik je uit om de verbinding met jouw lichaam te maken op de yogamat, om echt te gaan voelen. Uit je hoofd en in je lichaam te zakken. Yin Yoga is een rustige, zachte en toch uitdagende vorm van yoga. Door lang in een houding te blijven en goed door te ademen creëer je ruimte en ontspanning. Op Welkom Thuis Festival zal ik twee Yin Yoga lessen verzorgen. Yin Yoga heeft mij ontzettend veel gebracht en dat deel ik graag met je.

Ik heb er ontzettend veel zin in. Zie ik je daar?

Liefs Cassandra – Heel Jezelf Zijn

Soulshop by Satori

Naast de Yin Yoga lessen kan je mij tijdens Welkom Thuis Festival ook vinden achter de marktkraam van Soulshop by Satori van Lizet. Hier kan je de mooiste edelstenen en mineralen in vele vormen en maten kopen.

Organisatie WT

Ik ken Joska omdat ik Yin Yoga lessen bij haar volg. En ergens voelde ik al langere tijd dat ik betrokken wilde zijn bij Welkom Thuis Festival. Toen Joska mij vroeg of ik een rol wilde spelen in de organisatie hoefde ik daar niet lang over na te denken. Het grappige is dat zij al sinds haar reis naar Nepal dacht dat ze mij moest benaderen. Mooi hoe het van beide kanten zo samenkomt. Mijn rol in de organisatie is de styling van de locatie en meedenken in het grotere geheel. Interieur styling, het mooi en gezellig maken van ruimtes is iets wat ik ontzettend leuk vind om te doen. Zo leuk dat ik daar zelfs ’s nachts wakker van kan liggen omdat mijn creativiteit dan niet meer te stoppen is. Ik heb er ontzettend veel zin in. Zie ik je daar?

Welkom-thuis-festival-Lisette-Satori

Massage

Op het programma Welkom thuis festival: Lizette Hof

Lizette Hof – Centrum Satori – Massage – Jikiden reiki – Lomi Lomi – Soulshop by Satori – Webshop in edelstenen & mineralen

Lees meer

Lizette is op dit event om jou een rustmoment te geven in de vorm van een hand- of schedelmassage. Voel hoe je volledig in de ontspanning raakt door haar massagetechnieken en gouden handen.

Over Lizette
Als afgestudeerd dansdocent heb ik veel te maken gehad met het menselijk lichaam. Ik liep blessures op die niet altijd even fijn waren, maar het heeft mij wel iets heel moois gebracht: mijn passie voor verschillende massagebehandelingen en de kracht van Moeder Aarde.

Ik vind het waanzinnig interessant wat ons lichaam allemaal kan en wil vertellen. De rust, verbinding, ontspanning en persoonlijke groei die de verschillende behandelingen mij hebben gebracht, precies dát gun ik ook jou!

Meer over Centrum Satori

Welkom-thuis-festival-reiki

Reiki

Op het programma Welkom thuis festival: Cynthia van der Veen – Reiki

Cynthia is op het festival om u een korte reiki sessie te geven. Ervaar een stoel reiki sessie, waarbij haar handoplegging, de lichaams- en liefdesenergie in uw lijf laten stromen. Een moment van ontspanning en zelfreflectie, die nog dagen kan door werken.

Lees meer

Over Cynthia

Mijn naam is Cynthia van der Veen. Als moeder, zorgverlener en ondernemer was ik de verbinding tussen mijn lijf, emoties en het leven verloren. In het verleden, gingen anderen en ik zelf structureel over mijn grenzen en kon ik mijn eigen grenzen niet goed hanteren.

In de afgelopen jaren, mocht ik een innerlijke reis doormaken en heb ik weer geleerd om te voelen. Mijn lijf en leven zijn weer in contact en ik kan mijn eigen grenzen hanteren.

In de afgelopen jaren heb ik een methode ontwikkeld, waardoor ik liefdevol en vol energie naar mezelf kan kijken en waarin ik andere vrouwen help om dit ook te doen. Door juist jezelf op één te zetten, je rust te pakken, grenzen duidelijk te krijgen en je energie te herstellen.

Reiki is daar een onderdeel van, omdat het effect heeft op je energie en gevoel en het inzicht kan bieden op je onderbewuste. Door de combinatie van Reiki, Coaching en Massage, bied ik je handvatten, als wel ontspanning.

welkom-thuis-leeuwarden-Peter Frenay

Massage: Jharra & Maori bodywork

Peter Frenay – Zikra coaching

Hallo, ik ben Peter Frenay.

Sinds een aantal jaar ben ik gefascineerd door traumawerk en blokkades opruimen in ons systeem. De HEAL-methode, Jharra Healing en het Maori Bodywork zijn voor mijn eigen proces krachtige tools gebleken. De voorbije jaren heb ik mij in alle drie de disciplines verdiept en dit deel ik graag met jou.

Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten op het ‘Welkom Thuis Festival’!

Info & wat je kunt verwachten van Jharra & Maori bodywork

Jharra is een oud-Vedische sjamanistische healingtechniek, opnieuw geïntroduceerd door Haidakhan Babaji, die het energetische lichtlichaam reinigt. Een sessie werkt diep door tot op cellulair niveau, op verschillende lagen en verschillende bewustzijnsvelden. De onderliggende trauma’s en pijnpunten die in het lichaam zijn opgeslagen, worden geopend en verzacht zodat ze doorvoeld en losgelaten kunnen worden. Jharra helpt jou de disharmonie op te schonen en zorgt ervoor dat jouw natuurlijke harmonie en balans hersteld kan worden.

Wat kun je verwachten tijdens een Jharra sessie? Je gaat comfortabel liggen op de massagetafel en ontspant. Ik stem me af en spreek de mantra’s en gebeden uit. Ondertussen veeg ik met pauwenveren je aura schoon. Iedereen ervaart de sessie anders. Je kan erop vertrouwen dat er precies gebeurt wat jij op dat moment nodig hebt.

Romiromi is het fysieke aspect van de Maori healingtraditie dat wordt ingezet om het lichaam opnieuw in lijn te brengen en te herstellen. Met onze handen, armen of ellebogen stimuleren we acupressuurpunten om de energie te shiften en pijnen en trauma’s te bevrijden die in het lichaam vast zitten. Een enkele sessie zal je energie en levenskracht verhogen. Voor langdurige pijnklachten of disbalans kunnen meerdere sessies nodig zijn om de verschillende lagen van trauma door te werken.

Wat kun je verwachten van een Maori Bodyworksessie?

Tijdens de sessie ga je op de massagetafel liggen met makkelijk zittende kleding. Je zal gestimuleerd worden om met jouw adem de energiestroom te ondersteunen. Met mijn ellebogen stimuleer ik de accupressuurpunten en oefen zo druk uit tot diep in de cellen.  Vaak komen er hier emoties bij vrij. Deze kan je indien gewenst met mij delen.

Meer info: https://www.zikracoaching.nl/

Welkom-thuis-festival-Massage-Debby

Stoelmassage

Debby van Keulen

De Ingeving – Stoelmassage – Yoga Nidra – Reiki Healing – Hand-, Hoofdmassage

Debby is op het festival om jou een liefdevolle stoelmassage te geven. Je rug, schouders, armen, handen, nek en hoofd worden gemasseerd met volle aandacht en liefde. En dat voel je. De drukpuntenmassage, aangevuld met invloeden uit de Indiase hoofdmassage, zorgen voor diepe ontspanning en balans. ‘Lekker Landen in je lijf’.

Lees meer

Na afloop voel je je vitaler, je spieren zijn lekker doorbloedt en je ervaart méér ruimte in je hoofd.

De massage wordt over de kleding heen gegeven.

Over Debby

Van jongs af aan heb ik een positief en heilzaam gevoel bij aanraking. Ik ben blij als ik mijn liefde kan delen en aandacht kan geven aan mensen.

Ik krijg vaak te horen dat ik liefde uitstraal en dat ik een vrouw ben die rust geeft. Ontspanning brengen doormiddel van liefde en rust is dan ook hetgeen wat ik doe met mijn Gevingen, Yoga Nidra en (stoel)massages. Vanuit ontspanning komen er vaak ingevingen bovenborrelen wat weer focus en richting kan geven aan je leven. En dit is o.a. waarom mijn praktijk De Ingeving heet. 😉

Gebrek aan zelfliefde was een thema in mijn leven en mede door het reiki pad heb ik deze hervonden. We zijn met zn allen verbonden. En het geven van liefde aan anderen zorgde dus ook voor méér liefde voor mezelf.

Als men het fijn vind, sluiten we altijd af met een knuffel. En ondertussen heb ik ontdekt dat de Gevingen en sessies die ik heb ontwikkeld ervaren worden als een knuffel.

En dat brengt mij weer naar een herinnering van een vraag die ik ooit eens las:

‘Wat zou je nog steeds doen ook al is de hele wereld vergaan?’ Ik antwoordde: ‘Liefde en knuffels geven.’ Toen nog niet wetende dat ik daar dus gewoon mijn werk van kon maken.

Webiste De ingeving

Programma-Welkom-thuis-Anke

Persoonlijk 1:1 voedingsadvies

Anke Atsma Coach & Diëtist

Ik ben Anke Atsma, coach en diëtist en het is mijn passie om jou op holistische wijze te helpen om het beste uit jezelf te halen.

Door mijn jarenlange ervaring als diëtist kwam ik er achter dat veel mensen een ‘strijd’ rondom eten en gewicht ervaren. En dit werkt in veel gevallen juist averechts op het resultaat wat ze graag willen behalen.

Als coach & diëtist help ik jou om uit deze loop te komen en terug te komen naar balans en plezier.
Door persoonlijke begeleiding en coaching, op maat gemaakte voeding- en leefstijladviezen, te werken aan je mindset en om de relatie met jezelf te verbeteren, kunnen we een duurzaam resultaat bereiken.

Klik hier voor de werkwijze van Anke

Ik werk op een holistische manier, wat betekent dat ik in zijn geheel kijk naar alle gebieden in je leven:
– Voeding
– Beweging
– Ontspanning
– Slaap
–  Werk
– Relaties

Ik geloof dat je door een vervuld leven te leiden, automatisch vaak beter voor jezelf gaat zorgen, zodat jij je gezond, energiek, blij en krachtig voelt!

Expert op het gebied van:
– Koolhydraatarme voeding
– Overgewicht
– Diabetes type 2
– Hypertensie
– Hypercholesteremie
– Emotie eten

Meer info op mijn website

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?
Ik kom graag met je in contact op het Welkom thuis festival. Hier kun je bij mij terecht voor 1:1 coaching en voedingsadvies. Ik ontmoet je graag!

Programma-Welkom-thuis-Tarotlezing

Tarotlezing 1:1 lezingen

Debby – De ingeving

Om je onderbewuste een stem te geven, is het handig om daar wat gereedschappen voor te gebruiken zoals de tarot en/of orakelkaarten. Deze maken eigenlijk direct duidelijk wat er van binnen speelt.

Vaak zijn we in het dagelijks leven zo bezig met ons hoofd en onze gedachtes dat we de signalen van het onderbewuste niet meer oppikken. Gewoonweg omdat we ze vaak hebben genegeerd of nooit geleerd hebben hoe ernaar te luisteren.

Lees meer over Tarot & de werkwijze

Tarot geeft die signalen vorm doormiddel van o.a. de symbolische afbeeldingen, numerologie en vele andere factoren zoals bijv. de elementen (lucht, water, aarde en vuur) en astrologie.

Werkwijze: Ik pendel 2 kaarten uit de tarot: De eerste kaart geeft inzicht over de vraag en/of de situatie en de tweede kaart pendel ik uit de ‘hofkaarten’ stapel van de tarot waardoor je inzicht krijgt in welke eigenschappen/ welk archetype binnen in jou je het beste kunt inzetten bij de kwestie.

Ik schrijf intuïtief wat dingen op papier en daar komt dan, afgestemd op jou, een korte duiding van de kaarten en een boodschap uit.

Mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren

Het Welkom thuis festival is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé.