Shops

 

 

Nieuwe datum & locatie in 2024 volgen spoedig

Shops op het Welkom thuis festival met 

Duurzame en (h)eerlijke producten (voor de ziel)

shops welkom-thuis-leeuwarden-ruth-stellingwerf-atalier-oases-
shops welkom-thuis-leeuwarden-ruth-stellingwerf-atalier-oases-yoga-met-joska

Atelier Oases – desiger oorbellen met een verhaal

Ruth Stellingwerf

Ik ben Ruth Stellingwerf, inmiddels 22 jaar. Op dit moment rond ik mijn studie Docent Beeldende kunst en Vormgeving af. De Tricky Treasures sieraden lijn maakten onderdeel uit van mijn afstudeerproject. Inmiddels zet ik de sieradenlijn voort en mag ik alweer werken aan nieuwe vormen.

De Tricky Treasures collectie is ontstaan op basis van schimmelvormen uit studenten huizen. Eerder dit jaar en eind 2022 stegen de gasprijzen en daarmee ook de huren van studentenhuizen uit mijn omgeving. Echter ging de kwaliteit van de leefruimte er niet op vooruit. Met een tekort aan woonruimte voor studenten kwam de zin “voor jou 10 anderen” steeds vaker voor. Vanuit daar startte ik met deze kleurrijke sieraden lijn. Zo probeer ik van een negatief gegeven iets vrolijks en positiefs te maken.

Elke vorm is gebaseerd op een vochtvlek of schimmelvorm uit een studentenhuis. Daarom is aan elke vorm een coördinaat gekoppeld van de wijk en stad waar de vorm oorspronkelijk vandaan komt. Zo word het studentenhuis op anonieme wijze vertegenwoordigd. De coördinaten krijg je op een kaart in een pakketje bij het sieraad. De oorbellen zijn niet alleen als set te verkrijgen maar ook als losse vorm. Zo kan je je eigen samenstellingen en producten maken.

shops welkom thuis leeuwarden esther oegema yoga met joska
shops welkom thuis leeuwarden ha-ra yoga met joska-min

Ha-Ra Verzorgingsproducten & schoonmaakartikelen

Esther Oegema

”Mijn naam is Esther Oegema en ik ben sinds 2019 enthousiast Ha-Ra adviseur.”

”Naast de bekende schoonmaaklijn heeft Ha-Ra ook biologische huidverzorgingsproducten: vrij van microplastic, parabenen en aluminium die je lichaamshuishouding uit balans kunnen brengen.”

”Alle verzorgingsproducten van Ha-Ra zijn 100% biologisch, vegan en dierproefvrij. Beter voor jouw welzijn en beter voor de natuur.”

”Wil je alvast meer weten? Bekijk het filmpje hieronder of kijk op de site. En anders vertel ik je graag meer op het Welkom thuis festival. Tot dan!”

Essentiële oliën

Info volgt spoedig
Het verhaal & de persoon erachter
shops welkom thuis soulshop-by-satori-welkom-thuis-leeuwarden
shops welkom thuis Soulshop by Satori_welkom thuis festival leeuwarden

Soulshop by Satori

Edelstenen webshop & spirituele artikelen

Lisette:

‘It’s pure magic when mother earth grows her own jewelry’

Mijn interesse in steentjes was er al vroeg. De bijzondere vormen en kleuren hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ik spaarde mini diamantjes, heus niet echte. Ik vond ze allemaal even mooi. Dit waren voor mij kostbare edelstenen. Maar eigenlijk ben ik nooit opzoek gegaan naar de betekenis van deze stenen; ze waren gewoon mooi!

Ik vind het geweldig wat de natuur ons kan schenken. Mijn idiote stenenverzameling is een beetje uit de hand gelopen, maar dat is helemaal niet erg. Met liefde verspreid ik de magie van Moeder Aarde. Soulshop by Satori is ontstaan naast mijn liefde voor lichaamswerk. Satori betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Precies dat is wat ik met de stenen aan jou wil meegeven. Stenen kunnen je problemen niet oplossen, maar ze kunnen je wel positiviteit, kracht, verlichting en liefde geven. Mijn praktijk in lichaamswerk was een prachtig netwerk om mee te beginnen. Maar het is tijd om het serieuzer, groter én met meer liefde te gaan doen. Juist zodat ook jij er van kan genieten! Wees welkom bij Soulshop by Satori.

programma Welkom thuis festival
floridawater-welkom-thuis-festival

Zuiveringsset floridawater & palo santo

Debby van Keulen

De Ingeving – Stoelmassage – Yoga Nidra – Reiki Healing – Hand-, Hoofdmassage

🐝🌼FLORIDAWATER🌼🐝

Een bloesemsamenstelling wat al eeuwenlang door sjamanen en medicijnmannen en vrouwen wordt gebruikt in voornamelijk Zuid-Amerikaanse landen.

Het is fris, bloemig en je ruikt ook een klein beetje de alcohol.

Floridawater is een heel fijn middel om je energiefrequentie hoog te houden bij jezelf en in ruimtes. Dit komt doordat het de juiste eigenschappen  omhoog haalt en houdt die ervoor zorgen dat je minder wordt beïnvloed door energieën van je omgeving. De frequentie gaat omhoog.

Gebruik:

Je sprayt het bijvoorbeeld op je lichaam van onder naar boven en 1 spray van bovenaf over je heen. De ruimtes thuis en op het werk zuiver je dmv een paar keer sprayen. Je voelt eigenlijk gelijk dat het ‘lichter’ wordt.

🪔PALO SANTO🪔

Palo Santo is Heilig hout en komt van de Bursera graveolens boom die o.a. in veel Zuid-Amerikaanse landen groeit.

Alleen het hout wat van de boom afvalt wordt geoogst en voor elke kilo verkocht hout wordt er een nieuwe boom geplant.

De werking is vergelijkbaar met floridawater. Het zuivert óók de ruimtes en je eigen energieveld. Alleen de geurbeleving is totaal anders. Hier kan je dus mee afwisselen: de ene dag heb je meer zin in, en dus behoefte aan, de houtige geur met rook en de andere dag de meer frisse een bloemige geur en de beleving van spraydruppeltjes om je heen.

Voedingssupplementen

Naam

Info volgt spoedig

Het verhaal & de persoon erachter
shops-welkom-thuis-festival-raw-balls-leeuwarden-lars-en-ivana
shops-welkom-thuis-festival-raw-balls-leeuwarden-lars-en-ivana

Raw balls

Lars & Ivana

Zin in een lekkere en gezonde snack tijdens welkom thuis festival? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. 🌱

Wij zijn Lars & Ivana. De oprichters van Rawballs. We houden van sporten en reizen. 🌍

Tijdens onze reizen door Azië en Midden-Amerika aten we regelmatig gezonde bliss balls. We vonden ze heerlijk en kregen er energie van!

Thuis gingen we op zoek naar ook zo’n lekkere en gezonde snack. Dat bleek een zoektocht en daarom zijn we ze zelf gaan maken. We zijn er goed in geworden en voegen er steeds meer verschillende gezonde ingrediënten aan toe.

De rawballs gezonde en 100% natuurlijke snack voor ieder moment de dag. In de Rawballs zitten ingrediënten die onbewerkt zijn en veel energie geven. Goed voor je lijf en je geest. 🌱

Inmiddels is er een fantastisch lekker en gezond assortiment. Daar willen we jou graag kennis mee laten maken!

Kom jij ze proeven zaterdag 25 november het welkom thuisfestival in Leeuwarden? 😁

Groet,

Lars & Ivana 

Mede mogelijk gemaakt door deze sponsoren

Het Welkom thuis festival is onderdeel van IIS het Mienskipsproject van Arcadia. IIS is een productie van Arcadia en Keunstwurk en wordt mogelijk gemaakt door Provincie Fryslân, Prins Bernhard Cultuur Fonds en Univé.