Soul Market

 

 

De Soul Market met shops op het Welkom thuis ééndaagse retraite festival met 

Duurzame en (h)eerlijke producten (voor de ziel)

zijn GRATIS te bezoeken

Onze Soul market is gratis te bezoeken 😃 Hier struin je door de mooiste producten die ook nog eens ambachtelijk en goed voor onze moeder aarde zijn 🤍 Geïnteresseerd in de sessies en workshops maar wil je nog geen ticket kopen? Op de Soul market vind je ook een informatiekraam waar je info over alle sessies en workshops kunt krijgen 😊

Soul-Market-Suzanne-earth-dancer

Prachtige producten

Suzanne –  Earth Dancer

Dat willen we toch allemaal: dansend, met vrolijkheid en luchtigheid, door het leven gaan op deze mooie aardbol. Dat is precies waar mijn producten voor staan. Ze zijn ontworpen om je te helpen dichter bij jezelf te blijven en de ballast los te laten. Producten die je hart een vrolijk sprongetje laten maken.

Met eenvoudige middelen bied ik een assortiment van eerlijke en duurzame producten aan die je helpen harmonie te creëren en tot die innerlijke vrede te komen. Daarnaast bied ik een veilige plek waar je jezelf kunt zijn en, op het juiste moment, een mooi gesprek aan kunt gaan. Kom gezellig langs; ik geef je graag advies om het beste product te vinden dat bij je past.

Soul-Market-Ha-Ra Esther Oegema Shops Welkom thuis
Soul-Market-shops welkom thuis leeuwarden ha-ra yoga met joska-min

Ha-Ra Verzorgingsproducten & schoonmaakartikelen

Esther Oegema

”Mijn naam is Esther Oegema en ik ben sinds 2019 enthousiast Ha-Ra adviseur.”

”Naast de bekende schoonmaaklijn heeft Ha-Ra ook biologische huidverzorgingsproducten: vrij van microplastic, parabenen en aluminium die je lichaamshuishouding uit balans kunnen brengen.”

”Alle verzorgingsproducten van Ha-Ra zijn 100% biologisch, vegan en dierproefvrij. Beter voor jouw welzijn en beter voor de natuur.”

”Wil je alvast meer weten? Bekijk het filmpje hieronder of kijk op de site. En anders vertel ik je graag meer op het Welkom thuis festival. Tot dan!”

Soul-Market-Jiska-Adema-Welkom-thuis-shops-min

Essentiële oliën

🌿Nature has the answer🌿

•Aromatherapeut • Producten op maat • Shop • Workshops •

Als aromatherapeut geloof ik in de kracht van de natuur en werk ik met etherische oliën. Etherische olie is de levenskracht in een plant.

Elke etherische olie op zich bevat een eigen geur maar ook een heleboel verschillende inhoudsstofjes, allemaal met hun eigen specifieke werking. Zo zijn de oliën werkzaam op lichaam en geest en kunnen ze een positieve invloed hebben op onze gezondheid.

Mijn olie avonturen deel ik via social media en ook kun je bij mij producten omtrent aromatherapie aanschaffen. Zo heb ik verschillende olie blends, olierollers, aurasprays, geursteentjes, diffusers en ook wierook en wierookhouders enz in een wisselend assortiment.

Ik zie je graag tijdens het Welkom thuis festival!

Webshop

https://www.instagram.com/joiled_by_nature?igsh=MXFmbHlzcXZxZWFhaA==

soulshop-by-satori-welkom-thuis-leeuwarden
shops welkom thuis Soulshop by Satori_welkom thuis festival leeuwarden

Soulshop by Satori

Edelstenen webshop & spirituele artikelen

Lisette:

‘It’s pure magic when mother earth grows her own jewelry’

Mijn interesse in steentjes was er al vroeg. De bijzondere vormen en kleuren hebben altijd mijn aandacht getrokken. Ik spaarde mini diamantjes, heus niet echte. Ik vond ze allemaal even mooi. Dit waren voor mij kostbare edelstenen. Maar eigenlijk ben ik nooit opzoek gegaan naar de betekenis van deze stenen; ze waren gewoon mooi!

Ik vind het geweldig wat de natuur ons kan schenken. Mijn idiote stenenverzameling is een beetje uit de hand gelopen, maar dat is helemaal niet erg. Met liefde verspreid ik de magie van Moeder Aarde. Soulshop by Satori is ontstaan naast mijn liefde voor lichaamswerk. Satori betekent spiritueel ontwaken en verlichting. Precies dat is wat ik met de stenen aan jou wil meegeven. Stenen kunnen je problemen niet oplossen, maar ze kunnen je wel positiviteit, kracht, verlichting en liefde geven. Mijn praktijk in lichaamswerk was een prachtig netwerk om mee te beginnen. Maar het is tijd om het serieuzer, groter én met meer liefde te gaan doen. Juist zodat ook jij er van kan genieten! Wees welkom bij Soulshop by Satori.

shops welkom-thuis-leeuwarden-ruth-stellingwerf-atalier-oases-
shops welkom-thuis-leeuwarden-ruth-stellingwerf-atalier-oases-yoga-met-joska

Atelier Oases – desiger oorbellen met een verhaal

Ruth Stellingwerf

Ik ben Ruth Stellingwerf, inmiddels 22 jaar. Op dit moment rond ik mijn studie Docent Beeldende kunst en Vormgeving af. De Tricky Treasures sieraden lijn maakten onderdeel uit van mijn afstudeerproject. Inmiddels zet ik de sieradenlijn voort en mag ik alweer werken aan nieuwe vormen.

De Tricky Treasures collectie is ontstaan op basis van schimmelvormen uit studentenhuizen. Eerder dit jaar en eind 2022 stegen de gasprijzen en daarmee ook de huren van studentenhuizen uit mijn omgeving. Echter ging de kwaliteit van de leefruimte er niet op vooruit. Met een tekort aan woonruimte voor studenten kwam de zin “voor jou 10 anderen” steeds vaker voor. Vanuit daar startte ik met deze kleurrijke sieradenlijn. Zo probeer ik van een negatief gegeven iets vrolijks en positiefs te maken.

Elke vorm is gebaseerd op een vochtvlek of schimmelvorm uit een studentenhuis. Daarom is aan elke vorm een coördinaat gekoppeld van de wijk en stad waar de vorm oorspronkelijk vandaan komt. Zo wordt het studentenhuis op anonieme wijze vertegenwoordigd. De coördinaten krijg je op een kaart in een pakketje bij het sieraad. De oorbellen zijn niet alleen als set te verkrijgen maar ook als losse vorm. Zo kan je je eigen samenstellingen en producten maken.

programma Welkom thuis festival
floridawater-welkom-thuis-festival

Zuiveringsset floridawater & palo santo

Debby van Keulen

De Ingeving – Stoelmassage – Yoga Nidra – Reiki Healing – Hand-, Hoofdmassage

🐝🌼FLORIDAWATER🌼🐝

Een bloesemsamenstelling wat al eeuwenlang door sjamanen en medicijnmannen en vrouwen wordt gebruikt in voornamelijk Zuid-Amerikaanse landen.

Het is fris, bloemig en je ruikt ook een klein beetje de alcohol.

Floridawater is een heel fijn middel om je energiefrequentie hoog te houden bij jezelf en in ruimtes. Dit komt doordat het de juiste eigenschappen  omhoog haalt en houdt die ervoor zorgen dat je minder wordt beïnvloed door energieën van je omgeving. De frequentie gaat omhoog.

Gebruik:

Je sprayt het bijvoorbeeld op je lichaam van onder naar boven en 1 spray van bovenaf over je heen. De ruimtes thuis en op het werk zuiver je dmv een paar keer sprayen. Je voelt eigenlijk gelijk dat het ‘lichter’ wordt.

🪔PALO SANTO🪔

Palo Santo is Heilig hout en komt van de Bursera graveolens boom die o.a. in veel Zuid-Amerikaanse landen groeit.

Alleen het hout wat van de boom afvalt wordt geoogst en voor elke kilo verkocht hout wordt er een nieuwe boom geplant.

De werking is vergelijkbaar met floridawater. Het zuivert óók de ruimtes en je eigen energieveld. Alleen de geurbeleving is totaal anders. Hier kan je dus mee afwisselen: de ene dag heb je meer zin in, en dus behoefte aan, de houtige geur met rook en de andere dag de meer frisse een bloemige geur en de beleving van spraydruppeltjes om je heen.